Dani otvorenih butelja

Zagrebački Gornji grad s svim svojim posebnim vedutama i lijepim mjestima, uspješnim i privlačnim događajima ,ponajviše u organizaciji i zahvaljujući „Cestagramu“, Kraljeva ulice , zadnjih je ljeta najposjećenija točka našeg grada. Zagrepčani i njihovi gosti iz Hrvatske i inozemstva uživaju i druže se na Gornjem gradu , na njegovim vidikovcima i u njegovim dvorištima.

Iz razloga nastavka i unapređenja te lijepo ispričane priče, te da Gornjem gradu nadodamo još dobrih i interesantnih vrijednosti , da iskoristimo pozitivan trend i postojeću odličnu infrastrukturu i veliku posjećenost, ta da , nakraju, a ne manje bitno, našim vinarima omogućimo kvalitetnu promociju i prodaju i promociju same vinske i turističke destinacije, Kraljevi ulice i Vina Mosaica odlučili su organizirati „Dane otvorenih butelja“ u sklopu već postojećeg „Ljetnog kina Gradec“.

Za razliku od mnogih vinskih manifestacija i vinskih događaja koji se održavaju u Zagrebu i šire, koji su ,svakako, i više nego dobrodošli, odlučili smo se fokusirati na vinare i vinarske udruge, koji imaju manje prilika za kvalitetno predstavljanje u Zagrebu.

Sva su vinacjenovno pristupačna, butelje otvorene te optimalno rashlađene do 14. srpnja.

Dođite, opustite se, vinski istražite i uživajte. Vidimo se!

Cestagram & Vina Mosaica